CosmoCafé

De bar is klein, maar de dag duurt lang ...

Koen Vanmechelen inspireert, Ben Elen fabriceert,
Pascal Vossius connecteert ...

De staminee van de toekomst

Begin november opent in Sint-Truiden de CosmoCafé. Deze ‘staminee van de toekomst’ is een initiatief van ondernemer Ben Elen en duizendpoot Pascal Vossius, en is geboren uit een samenwerking met Koen Vanmechelen. Verwacht een bar waar iedereen zich thuis voelt. Een ontmoetingsplaats waar voedsel noch kunstwerken elkaars decoratie zijn. Een café waar we 150 dagen per jaar de stoelen aan de kant schuiven om Sint-Truiden te doen bruisen. Momenteel zijn we nog op zoek naar enthousiaste medewerkers die samen met ons deze droom willen waarmaken.

Binnenkort meer informatie op deze website. Bezoek ondertussen alvast onze Facebookpagina

 

Onze vacatures

Voor dé nieuwe, trendy HOTSPOT van Sint-Truiden en omstreken bouwen wij mee aan een team van ‘art-rockin, fun lovin’ horeca-collega’s! Wij zijn op zoek naar volgende hippe, coole en vlotte collega’s:

Vaste zaalmedewerker
>

Vaste zaalmedewerker

Jij bent onze ‘rock’ in de branding! Je coördineert de dagelijkse werking in onze zaak en samen met jouw collega’s zorg jij dat alles vlot verloopt in het bedienen van klanten. Door zelf de handen uit de mouwen te steken en jouw collega’s het voorbeeld te geven, coach je hen om onze gasten een tof gevoel te geven! Met jouw art-rockin’ en fun-lovin’ uitstraling ben je mee het uithangbord van deze trendy horecazaak.

Zaalmedewerker met keukenskills
>

Zaalmedewerker met keukenskills

Jij bent de ‘allrounder’ in onze hippe zaak. Je draait mee met de collega’s in het bedienen van onze gasten en helpt een handje in de keuken op momenten dat jouw collega’s daar jouw hulp kunnen gebruiken. Naast het vlot bedienen van klanten, is enige ervaring in keuken een groot pluspunt. Functioneren onder een gezonde dosis werkdruk en daarnaast jouw collega’s op een positieve en motiverende manier helpen, zijn grote troeven!

‘Wereldse’ studenten
>

‘Wereldse’ studenten

Ook jij kan een mooi centje goed gebruiken en wil je daarvoor in het weekend of op schoolvrije dagen vrijmaken? Je bent een vlotte, communicatieve en hippe kerel of jongedame? Dan nemen wij ook jou graag op in ons team!
Wij zoeken jonge collega’s om drankjes klaar te maken, klanten te serveren en mee te draaien in onze keuken. Buitenlandse studenten die zich vlot kunnen uitdrukken in het Engels zijn zeker ook welkom en dragen mee bij ons ‘cosmopolitan’ concept!

 

Flexi-jobbers (bar, bediening en keuken)
>

Flexi-jobbers (bar, bediening en keuken)

Je wil graag een mooi centje bij verdienen? Je bent vlot, symphatiek en gepassioneerd om klanten te bedienen? Je kan je flexibel een aantal uren per week vrijmaken?
‘Join our team’! Wij zoeken collega’s om drankjes klaar te maken, klanten te serveren en mee te draaien in onze keuken.

Nightlife verantwoordelijke
>

Nightlife verantwoordelijke

Met jouw gepassioneerde uitstraling werk je veelal ’s avonds (tot 02u) en zorg je naast een vlotte organisatie ook voor een sympathieke bediening van de klanten. Zelf de handen uit de mouwen steken en klanten bedienen is een must. Met jouw Art-rockin’ en fun-lovin’ uitstraling ben je samen met DJ Phil mee het uithangbord van deze trendy horecazaak. Ervaring in horeca werk naast zin voor verantwoordelijkheid zijn grote troeven. Werken in een jong, dynamisch team waar je geen nummer bent, is jouw op het lijf geschreven.

Toffe flexibele collega’s (ook nightlife)
>

Toffe flexibele collega’s (ook nightlife)

Graag gasten op een vlotte, amusante en gepassioneerde manier bedienen, is jouw op het lijf geschreven? Zowel overdag als ’s avonds (02u) werken, vormt voor jou geen probleem? Graag een centje bijverdienen? Je flexibel kunnen vrijmaken om ons een handje te helpen zowel in onze keuken als in de bediening? Dan ben jij onze geknipte collega! Je komt terecht in een jong en dynamisch team waar je geen nummer bent en waar intern een opleiding wordt voorzien.

 

Interesse?

Solliciteren kan via Passion Works Better, kantoor Herk-de-Stad.
En dit telefonisch op tel. 013 42 00 00 en via mail info@passionworks.be

Onze horeca-partner

Stella Artois